Workshopy Tlačiť
Napísal(a) Erik Toček   
Piatok, 21 január 2011

Workshopy plávania s monoplutvou v Bratislave

O dôležitosti správnej techniky v športe nemá zmysel diskutovať. Vo freedivingu to platí dvojnásobne. Dokonalá technika vám umožní pohybovať sa rýchlejšie, uvoľnenejšie, s menším výdajom energie a nižšou spotrebou kyslíka.

SFA pre vás pripravila niekoľko workshopov, zameraných na zlepšenie vašich zručností a návykov. Nebite sa s vodou, naučte sa poriadne nadýchnuť a relaxovať, odložte kompromisy a zamerajte sa radšej na precíznosť a dokonalosť.

jukadyn.jpg 

Typy kurzov:

- kurz plávania s monoplutvou

Pred niekoľkými rokmi sa vo svete freedivingu ešte so zápalom diskutovalo o tom, či je pre výkonnostné potápanie vhodnejšia monoplutva alebo tradičné dlhé plutvy. Dnes už v tom má každý jasno. Nie každý však má jasno v tom, ako s monoplutvou plávať. Aj niektorí špičkoví freediveri majú s technikou veľké problémy a to aj po rokoch tréningu. Naučte sa plávať technicky správne a môžete sa ďalej naplno sústrediť na posúvanie svojich limitov. Počas 3 hodín teoretickej a praktickej prípravy získate na našom kurze základy plávania s monoplutvou, na ktorých môžete následne stavať vo svojom ďalšom tréningu.

- teoretická príprava - základy pohybu vo vode, technika plávania s monoplutvou, tréningové postupy, druhy plutiev a ich vhodnosť pre freediving, rozdiel medzi štýlmi na freediving a plutvové plávanie

- bazén - strečing pre plávanie s monoplutvou, technické cvičenia s monoplutvou, plávanie s monoplutvou

- individuálne vyhodnotenie techniky účastníkov na zázname UW kamerou

- vhodné vybavenie - monoplutva (možnosť zapožičania), okuliare, štipec na nos, frontálny šnorchel, plavecká doska, plavky, uterák

- kurz plávania s plutvami (bifinami) 

 


 

Cena:

- 90,-eur - jednodňový kurz plávania s plutvami 

- 100,-eur - jednodňový kurz plávania s monoplutvou

 

Termíny:

- Bifins - podľa záujmu

- Monofin - podľa záujmu

juka2.jpg

 
< Predchádzajúca   Ďalšia >