LVL3 - Expert Freediver Tlačiť
Napísal(a) Erik Toček   
Piatok, 21 január 2011

  Kurzy Expert Freediver sa konajú výhradne na otvorenom mori v lete cez sezónu - poväčšine v Chorvátsku s vodou kde je hĺbka 50 metrov a viac.

jukajesuss.jpgIndividálne zostavený kurz podľa potrieb freedivera, ktorý už má určité skúsenosti, no chce ešte zlepšiť svoje potápanie, dosiahnuť vrcholovú úroveň, či zvládnuť niektoré pokročilé techniky.

Si aktívny pretekár, ktorý sa už nepríjemne dlho nedokáže posunúť ďalej a výkonnostné plató v ktorejkoľvek disciplíne sa ti vôbec nedarí prekonať? Našiel si zaľúbenie v hĺbkach, no tvoj výkon limituje neschopnosť vyrovnať tlak pri reziduálnom objeme plúc? Miesto dlhodobého prešľapovania na mieste si radšej príď po rady k nám. Ponúkame individuálny prístup pri odstraňovaní nedostatkov a rokmi overené skúsenosti, podporené dosiahnutými výsledkami. Kurz je možné zostaviť flexibilne podľa potrieb individuálneho freedivera alebo dohodnutej menšej skupiny pokročilých potápačov.

jukastepis.jpg
 

Obsah kurzu:

- podľa potreby

- možnosť konzultácií a podopry v pírprave a analýze tréningových plánov

- analýza zaslaného videa ohľadom techniky plávania

- výjazd na lokalitu podľa požiadaviek účastníkov

- špeciálny program zameraný na naučenie vyrovnávania tlaku pod reziduálnym objemom

 

Cena:

- individuálna dohodou, podľa zvoleného miesta a rozsahu 

 

Okrem potrebných vedomostí a zručností získa frekventant kurzu, ktorý dosiahne hĺbku viac ako 50m, doklad o jeho úspešnom absolvovaní.

 

Termíny:

-  individuálne - v prípade zájmu nás kontaktujte Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. a dohodneme možné alternatívy.

 

juka4.jpg

 
< Predchádzajúca   Ďalšia >