Kurzy freedivingu SFA Tlačiť
Napísal(a) Tomáš Pressel   
Utorok, 18 január 2011
p4130042.jpgVšeobecné informácie ku kurzom, ktoré pripravuje Slovenská Asociácia Freedivingu (SFA).

Freediving alebo aj voľné potápanie.  Aktivita, ktorá vám otvorí zdanlivo neprístupný, ale fascinujúci svet ticha a pokoja pod vodnou hladinou.

Vstúpiť doň môžete rôznymi spôsobmi, ale jedine s freedivingom budete mať pocit, že do vodného sveta patríte, že sa stávate jeho súčasťou. Tento šport však otvára ešte jedny dvere, ktoré nezriedka ukrývajú ešte väčšie tajomstvá. Freediving vám umožní nazrieť do svojho vnútra a odhaliť v sebe vlastnosti, o ktorých ste doposiaľ netušili. Komu nestačí svoje vlastnosti a schopnosti len odhaľovať, môže ich pravidelným tréningom ďalej rozvíjať a realizovať sa pri súťažiach.

Keďže čítate tieto riadky, znamená to, že vás freediving nie len povrchne zaujal, ale hľadáte informácie a chcete sa učiť. Členovia Slovakia Freedive Teamu pre vás pripravili ponuku kurzov a vzdelávacích akcií rôzneho zamerania a úrovní, ktoré vás ako začiatočníka bezpečne uvedú do „nášho" sveta alebo ako pokročilého pretekára posunú ešte hlbšie a ďalej vo vašom snažení.

Kurz freedivingu je jednoduchou, relatívne rýchlou a najmä bezpečnou cestou k informáciám, zážitkom a skúsenostiam, ktoré hľadáte. Učiť sa budete od ľudí, ktorí tomuto športu rozumejú, majú dlhoročné skúsenosti v rekreačnom rovnako ako vrcholovom freedivingu, nepodceňujú jeho riziká a záleží im na jeho ďalšom rozvoji a smerovaní.

Momentálne si môžete vybrať z troch kurzov určených pre začiatočníkov:


  Plagát pre intro kurz freedivingu  Plagát pre intro kurz freedivingu Plagat Beginner Freediver falling2.jpg

 


 

 

 
Ďalšia >