Kurz Intro Open Water - Bratislavsko - Jún 2011 Tlačiť
Potápanie
Napísal(a) Karel Lacina   
Pondelok, 13 jún 2011
Čo bolí, to prebolí, najhoršie je byť víkend bez vody. Tento víkend sa niesol v podobnom duchu, keďže sa konal kurz freedivingu v Bratislave a jej blízkom okolí. Zvedavé oči sa dozvedia viac v pokračovaní.
 
Kurz Intro Pool, Košice, marec 2011 Tlačiť
Potápanie
Napísal(a) oboy   
Utorok, 12 apríl 2011

Najďalej som to mal tentoraz ja. Z Dlhých Dielov nejakých 550km. Tak ďaleko sú prosím pekne Košice. Môj usedený zadok by vám tento príbeh porozprával asi trochu inak, ja vám ho skúsim podať pokiaľ možno bez zbytočných emócií. Že to ale bola odysea, pod ktorú by sa Homér nehanbil podpísať, o tom netreba pochybovať.

 
Jesenné potápanie SFT v Starigrade Tlačiť
Sústredenia
Napísal(a) oboy   
Štvrtok, 06 január 2011
Dlho plánovaný návrat SFT do chorvátskeho Starigradu sa nakoniec podarilo zrealizovať. Roku pána 2010, písal sa september...
 
Freediving pre začiatočníkov - júlový kurz na Koškách Tlačiť
Potápanie
Napísal(a) Juraj Karpiš   
Streda, 04 august 2010

(Začína Erik - Oboy) Sobota, 24.júla, 8:30 ráno, začína sa krásny letný slnečný deň a na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave sa práve schádza partia neobyčajných ľudí s cieľom naučiť sa niečo o freedivingu. Počkať, tu niečo nesedí...

 
Zlín Cup 2009 Tlačiť
Súťaže
Napísal(a) Karel Lacina   
Utorok, 27 október 2009

Kde bolo, tam bolo, nebolo nič, ani nič nebude. Iba jeden krátky report z preteku s názvom ZLÍN CUP 2009. Ak sa nemýlim, tak Jarča Slovenčíková tento rok usporiadala druhý ročník preteku s takýmto názvom. Samozrejme, ako by to vyzeralo, kebyže tam chýbajú najlepší freediveri sveta žijúci na Slovensku a pôsobiaci v klube SFT (Slovakia Freedive Team)?! 

 
MČR 2009 a.k.a. Veľká poklona Zajkovi a jeho teamu Tlačiť
Súťaže
Napísal(a) Karel Lacina   
Nedeľa, 12 júl 2009
Neuveriteľné. Všetko sa to začalo skôr, ako to skončilo. Tento geniálne šialený nápad skrsol v našich hlavách niekedy dávnejšie. Vtedy sa pár bláznov rozhodlo ísť pretekať na MČR, ktoré sa konali v Prahe 26. a 27. júna tohto roku.
 
Majstrovstvá ČR 2009 - výsledky Tlačiť
Súťaže
Napísal(a) Peter Zemanovič   
Nedeľa, 28 jún 2009

26. až 27. júna sa v Prahe konali majstrovstvá ČR, na ktorých sa zúčastnili aj zástupcovia SFT.

Tu sú výsledky tejto súťaže.

 
Grill diving Tlačiť
Sústredenia
Napísal(a) Ctibora Bley   
Pondelok, 11 máj 2009
Opäť raz sme mali skupinovú terapiu v Moščeničke Drage. Od 6 do 10 mája sme sa väčšina členov SFT dohodli na výjazde za slanou... Počtom sme sa výrazne posunuli ďalej oproti minulému roku, čo miestami, teda aspoň v apartmáne Gea, silno pripomínalo presilovku voči domácim hráčom z Moščeničky.
 
Zaverecna Tlačiť
Sústredenia
Napísal(a) Maroš Vrábel   
Sobota, 08 november 2008

Ako sme avizovali uz minule, dnes sme mali do tretice trip na Blue Hole (v miestnej anglictine "belly hole"). Rekordy vsak nepadali.

 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 8 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 10 - 18 z 71