Kurzy

Kurz Freedivingu

Oslovil Vás freediving no neviete ako začať? Okrem pravidelných tréningov a zázemia klubu ktorý na Slovensku funguje od roku 2003 Vám ponúkame aj kurzy nádychového potápania pod vedením skúsených inštruktorov  a reprezentantov v nádychovom potápaní.

V prípade záujmu nás môžete kontaktovať cez Facebookemailom  alebo na telefónnom čísle +421 908 708 245.

Aktuálne dianie z našich kurzov môžete sledovať aj na Facebook stránke Freediver.sk

Alebo navštívte a lajknite našu materskú Facebook stránku Slovakia Freedive Teamu



Kurzy freedivingu SFA Tlačiť
p4130042.jpgVšeobecné informácie ku kurzom, ktoré pripravuje Slovenská Asociácia Freedivingu (SFA).
 
Intro Pool Tlačiť

Kurzy Freedivingu v kontrolovanom prostredí na bazéne

Termíny a miesta kurzov vypisujeme induviduálne podľa záujmu budúcich kurzistov. Vždy aktuálny termín nájdete na Facebook stránke: @Freediver.sk

Plagát pre intro pool kurz freedivingu Bazénové kurzy pre začiatočníkov v kontrolovanom prostredí vo vykúrenom interiéry. Kurz je vhodný hlavne v zimnom období, kedy nie je možné absolvovať kurz na otvorenej vode.
Kurz je určený pre širokú verejnosť, aj nešportovcov.
Spoznávací kurz a vstupná brána do sveta nádychového potápania v príjemnom prostredí na plaveckom bazéne s rezervovanou dráhou len na účel kurz.
Jednodňový kurz, kde sa účastník naučí základy a oboznámi sa s naším športom


 

 
Intro Open Water Tlačiť

Kurzy Freedivingu na otvorenej vode v prírode

Termíny a miesta kurzov vypisujeme induviduálne podľa záujmu budúcich kurzistov. Vždy aktuálny termín nájdete na Facebook stránke: @Freediver.sk

 
Plagát pre intro kurz freedivingu Kurz freedivingu pre začiatočníkov, ktorých túžba po odhalovaní tajomného sveta pod hladinou je silnejšia, než ich obavy z neznámeho.
Spoznávací kurz freedivingu pre zvedavcov, ktorých láka zažiť niečo nové, zaujímavé. Svet beztiaže a slobodu vo vode bez prístrojov a v spoločnosti rýb. Kurz pre zoznámenie sa so športom zvaným #Freediving a zážitková akcia na celý deň pre všetkých...
Predovšetkým pre tých, ktorí by si chceli vyskúšať niečo nové, zažiť relax pod vodou v tichosti bez dýchacích prístrojov, v spoločnosti rýb a krásy vodného sveta.
Vhodné pre dobrodruhov, ktorí si chcú tento šport vyskúšať a zistiť, či ich freediving osloví (neobjavil sa ešte človek, ktorý by bol sklamaný). :-)

 
 
LVL1 - Beginner Freediver Tlačiť

Certifikovaný Kurzy Freedivingu na otvorenej vode v prírode

Termíny a miesta kurzov vypisujeme induviduálne podľa záujmu budúcich kurzistov. Vždy aktuálny termín nájdete na Facebook stránke: @Freediver.sk

 
plagat-beginner.jpg Základný kurz Freedivingu pre začínajúcich freediverov. Pre tých, ktorých oslovil tento šport a chcú sa naučiť niečo nové, stráviť príjemné dva dni vo vode a pracovať so svojim telom a hlavne so svojim vnútorným pokojom a relaxáciou. Navyše sa stanú certifikovanými potápačmi začiatočníkmi a môžu potápať s ďaľšími potápačmi samostatne.
 
Predovšetkým pre tých, ktorí by sa chceli začať venovať nádychovému potápaniu či už rekreačne, alebo športovo. Pre tých, ktorých popri šnorchlovaní lákajú aj hĺbky.
Vhodné pre dobrodruhov, ktorí sa chcú naučiť spôsoby a techniky pri nádychovom potápaní, pri ktorých si užijú dlhší čas pod vodou a navštívia taje voľnej vody. :-)

 
 
LVL2 - Advanced Freediver Tlačiť

  Kurzy Advanced Freediver LVL2 sa konajú poväčšine na otvorenom mori v lete - Miesto konania Chorvátsko

starigrad-6.jpg

Pre absolvovanie kurzu LVL2 Advanced Freediver je potrebné mať absolvovaný kurz LVL2 či už našej asociácie, alebo adekvátnej - napríklad Apnea Academy.
 
LVL3 - Expert Freediver Tlačiť

  Kurzy Expert Freediver sa konajú výhradne na otvorenom mori v lete cez sezónu - poväčšine v Chorvátsku s vodou kde je hĺbka 50 metrov a viac.

jukajesuss.jpgIndividálne zostavený kurz podľa potrieb freedivera, ktorý už má určité skúsenosti, no chce ešte zlepšiť svoje potápanie, dosiahnuť vrcholovú úroveň, či zvládnuť niektoré pokročilé techniky.

 
Workshopy Tlačiť

Workshopy plávania s monoplutvou v Bratislave

O dôležitosti správnej techniky v športe nemá zmysel diskutovať. Vo freedivingu to platí dvojnásobne. Dokonalá technika vám umožní pohybovať sa rýchlejšie, uvoľnenejšie, s menším výdajom energie a nižšou spotrebou kyslíka.

 
Termíny kurzov nádychového potápania Tlačiť

Aktualizovaný termínový kalendár kurzov a workshopov SFA.


 

 
Inštruktori Tlačiť
Pár slov o luďoch, s ktorými budete mať na kurze do činenia...
 
Prihláška Tlačiť
Informácie o prihlasovaní na kurzy a workshopy.